Specialistvarumärke inom träskydd

Cuprinol Facebook Cuprinol Instagram Cuprinol Pinterest

2 nya färgkartor

Nu är de här. Cuprinols nya färgkartor Nordic Colours, med 24 laserande och 24 täckande kulörer, som är framtagna för att passa i det nordiska ljuset och landskapet samt till vår nordiska arkitektur.

 Trä är ett av det mest uppskattade och levande materialet, som vi i Norden använder mer än någon annan i världen. För att både skydda ditt trä och göra det vackrare har Cuprinol med hjälp av Colour Designer, Ann-Charlotte Linde, tagit fram två kulörkollektioner med kulörer som bygger på århundraden av traditioner, samtidigt som de fångar upp de nya nordiska trenderna.

Kulörerna i färgkartorna är en blandning av dova kulörer som Nordic Morning Light och Nordic Bloom och starka kulörer som Nordic Sea Side och Nordic Royal Red, som är vackra att använda utomhus.

”Just nu är vita och grå nyanser mest använda men samtidigt ser vi en växande del som värnar om den nordiska traditionen och målar med kulörer som gult, rött, brunt och blått”, säger Ann-Charlotte Linde, Colour Designer.

Välj en kulör som passar in i en helhet med omgivande hus och natur. Tänk på att kulören kommer att upplevas som mer färgstark när den målas på en större yta än vad den ger sken av i färgkartan. Därför rekommenderar vi att man köper en mindre burk och provmålar med kulören.

Färgkartorna finner man hos närmaste Cuprinol-återförsäljare eller här: