Specialistvarumärke inom träskydd

Cuprinol Facebook Cuprinol Instagram Cuprinol Pinterest

#CuprinolCreativeGarden

G E  T R Ä D G Å R D E N  ETT NYTT OCH FÄRGRIKT LIV!

Inget går upp mot att vara utomhus – sol och grönska, lek, umgänge och ljusa sommarnätter ackompanjerade av gräshoppor och skratt från vänner och familjemedlemmar. Det är inte särskilt konstigt att vi svenskar lägger mycket tid på att skapa en fantastisk utemiljö oavsett om vi har en villa-trädgård, en sommarstuga eller en balkong mitt i stan.

Att vara kretiv behöver dock varken vara dyrt eller besvärligt. Klicka på bilderna längre ner på sidan, så hittar du massor av inspriration som vi hoppas kan hjälpa dig att skapa en perfekt utomhusmiljö där du kan tillbringa din sommar – och de andra årstiderna också för den delen.

S Ä S O N G E N S  KULÖRER

Årets kulörer för trädgårdsmöbler har valts ut av våra egna trendexperter. Den gemensamma nämnaren är synlighet, värme och intensitet. Trots att trender för utvändiga kulörer inte förändras särskilt snabbt kan det vara bra att ta god tid på sig när man väljer kulör eller kulörer.

Sæsonens farver


 

VI VISAR DIG OCKSÅ hur du kan bygga din egen pergola med tillhörande loungemöbler – och på så sätt skapa en skuggig oas i trädgården, som kan tillpassas din helt egen stil.

 

Bygg en pergola


 

Bygg en stol_SV


 

Byg en vilstol

 


 

Byg etT bord


En persolig touch

 

 


Planerar du att göra din egen Creative Garden?

Vi vill gärna se ditt projekt. Tagga det med #cuprinolsverige och #cuprinolcreativegarden. Om du har en öppen profil visar vi gärna ditt inlägg till våra följare!