Specialistvarumärke inom träskydd

Cuprinol Facebook Cuprinol Instagram Cuprinol Pinterest

Beställ broschyrer

Utomhus

Creative Garden 17

Ge hus och trädgård ett färgrikt liv.

Visa pdf-filen
 
Creative Garden 16

Sommarens vackraste kulörer.

Visa pdf-filen
 
Färgsättningsguide

I den här broschyren får du tips och råd kring ditt kulörval. Vi har tagit fram ett antal kombinationer med stilsäkra paletter att utgå ifrån och i butiken kan du se hela vårt utbud och bryta färg i vilken kulör du vill!

Visa pdf-filen
 
Inspirationsbroschyr – Let’s Go All Out

Upptäck nya möjligheter att inreda ute. Bli inspirerad till ditt sommarprojekt, få goda råd kring hur du kan inreda ett “rum” utomhus och göra din trädgård och uteplats till en förlängning av huset.

 

Visa pdf-filen
 
Garden Party

Varför inte passa på att liva upp dina utemöbler i år? Gamla, trötta trämöbler kan enkelt få en helt ny känsla med lite färg och dessutom skyddar du dem mot väder och vind så att de håller i flera år till. Bli inspirerad av vår Garden Party broschyr!

Visa pdf-filen
 
Kulörkarta Täckande kulörer

Kulörerna i vår Nordiska kollektion är en blandning av dova och starka kulörer som är vackra att använda utomhus. De är valda för att passa i det Nordiska ljuset liksom vår Nordiska arkitektur och natur. Välj en kulör som passar in där du bor. Ditt hus ska passa in i en helhet med omgivande hus och natur.

Visa pdf-filen
 
Kulörkarta Laserande kulörer

Laserande kulörer gör träet spännande då ådringen kommer fram och ger träet liv. I vår Nordiska kollektion hittar du de mest populära laserande kulörerna i de nordiska länderna. Samtliga kulörer passar utmärkt in i det Nordiska landskapet och gör sig fint i det Nordiska ljuset. Traditionella bruna nyanser, sobra blå och gröna samt dagens moderna grå.

Visa pdf-filen
 
Utomhus Träguide

Planerar du att måla om din fasad, fönster, trädgårdsmöbler eller kanske behandla din terrass? Då är den här träguiden perfekt för dig. Träguiden innehåller flera förklaringar på hur du tar dig an ditt projekt samtidigt som den även guidar dig i vilken/vilka produkter du behöver.

Visa pdf-filen
 
 
Vill du ha en broschyr hemskickad till dig så bocka i boxarna för de broschyrer du önskar så skickar vi hem dem till dig utan kostnad.