Specialistvarumärke inom träskydd

Cuprinol Facebook Cuprinol Instagram Cuprinol Pinterest

Creative Garden med den mångsidiga lastpallen

SLÄPP LOSS kreativiteten!

Visst är det en speciell känsla att få plocka fram utemöblerna för säsongen! Vi inreder utomhus mer än någonsin förr och uteplatsen har verkligen blivit ett extra vardagsrum för många. Det bästa är att du inte behöver vara ett proffs för att skapa en personlig och inspirerande utemiljö. Lite färg och olja kan göra underverk med slitna trämöbler och ett solkigt trädäck.

Den mångsidiga lastpallen

Pinotex-Creative-Garden_maling

En av våra stora favoriter när det kommer till återbruk är lastpallen. Du har säkert sett flera olika sorters pallkonstruktioner på torg, ute-serveringar och på bild i sociala kanaler som Instagram och Pinterest. Det är inte så konstigt eftersom det är ett otroligt billigt och robust grundmaterial som är lätt att få tag på och som erbjuder massor av möjligheter. Med några fina kulörer och styling blir de dessutom riktigt snygga!

Flytta ut matlagningen

Pinotex-Creative-Garden_maling_haveliv

Mat smakar alltid lite bättre utomhus och under sommaren ligger grillröken tät över villaområden överallt i landet. Allt som oftast finns det dock en person som måste stå kvar inne i köket för att förbereda tillbehören, medan alla andra njuter i solen. Du löser problemet genom att snickra ihop ett stabilt utekök, som blir riktigt praktiskt när det är dags att göra sallad, skrubba potatis och blanda såser.

Skapa en spännande utemiljö

Klicka på ett av projekten här under och se hur lätt det är:

Pinotex Creative-Garden_daybed_detail Pinotex-Creative-Garden_maling_udekøkken2 Pinotex-Creative-Garden_dobbelgynge

Pinotex-Creative-Garden_maling_Stol Pinotex-Creative-Garden_hylde Pinotex-Creative-Garden_Lysekrone