Specialistvarumärke inom träskydd

Cuprinol Facebook Cuprinol Instagram Cuprinol Pinterest

Vardagsrum

Välkommen till Sarahs hemtrevliga lounge där växtligheten löper från golv till tak. Kuddar, plädar och en matta ger en ombonad inomhuskänsla och visst vill man bara sparka av sig skorna och sträcka ut benen i soffan? Kanske med en god bok och något iskallt i glaset. Låt sommaren börja!

– Vi i Norden har en ständig önskan om att förlänga sommaren, skrattar Sarah och fortsätter:

– Medelhavskänslan är en stark trend och man vill kunna använda sin uteplats så länge som möjligt. I min familj älskar vi att vara utomhus. Vi sitter ute länge på höstkanten och grillar mitt i vintern. Därför tycker jag att det både är viktigt och roligt att inreda ute.

Just textilier är ett av Sarahs bästa tips för att förstärka hemkänslan och hon gillar verkligen att det har kommit så mycket nya textilier för utomhusbruk de senaste åren.

– En enkel trasmatta kan göra otrolig skillnad och om du inte har en som är vädertålig, är det faktiskt inte jobbigt att plocka in och ut den efter väder. Trädäcket ljusade jag upp med Cuprinol Trädäckolja Plus och bara en sån sakskapade fin förändring på golvet säger Sarah.

Som blomsterkreatör är växtlighet alltid en stor del av de rum hon inreder och trenden med gröna växter håller fortfarande i sig.

– Stora gröna träd som fikon och oliv förhöjer känslan av medelhavsträdgård och det är alltid trevligt med växter som har ätbara inslag. Träd är faktiskt en fantastisk inflyttningspresent, menar Sarah.

Hon tycker absolut att man ska ta vara på väggarnas möjligheter och odla vertikalt, genom att hänga upp amplar eller låta ett äppleträd klättra längs en spaljé.

– Den här söta byrån är ett loppisfynd som inte kostade många kronor. Med några lager färg som skydd mot vädrets makter blev den till ett levande örtskafferi som doftar härligt, ler Sarah.

Klicka här för att se vilka kulörer som Sarah har använt i de olika miljöerna.