CREATIVE GARDEN MED DEN MÅNGSIDIGA LASTPALLEN

Släpp loss kreativiteten!
Visst är det en speciell känsla att få plocka fram utemöblerna för säsongen! Vi inreder utomhus mer än någonsin förr och uteplatsen har verkligen blivit ett extra vardagsrum för många. Det bästa är att du inte behöver vara ett proffs för att skapa en personlig och inspirerande utemiljö. Lite färg och olja kan göra underverk med slitna trämöbler och ett solkigt trädäck.

Den mångsidiga lastpallen

Den mångsidiga lastpallen
En av våra stora favoriter när det kommer till återbruk är lastpallen. Du har säkert sett flera olika sorters pallkonstruktioner på torg, ute-serveringar och på bild i sociala kanaler som Instagram och Pinterest. Det är inte så konstigt eftersom det är ett otroligt billigt och robust grundmaterial som är lätt att få tag på och som erbjuder massor av möjligheter. Med några fina kulörer och styling blir de dessutom riktigt snygga!

Flytta ut matlagningen

Flytta ut matlagningen
Mat smakar alltid lite bättre utomhus och under sommaren ligger grillröken tät över villaområden överallt i landet. Allt som oftast finns det dock en person som måste stå kvar inne i köket för att förbereda tillbehören, medan alla andra njuter i solen. Du löser problemet genom att snickra ihop ett stabilt utekök, som blir riktigt praktiskt när det är dags att göra sallad, skrubba potatis och blanda såser.

Kulörer laddas…