Om Cuprinol


Cuprinol har skyddat ditt trä i över 50 år. Från början fanns det endast brunt och grönt träskydd. Idag finns det ett oändligt antal valmöjligheter så att det garanterat finns något som passar just dig och ditt hem. Cuprinol har utvecklat skyddande färger, lasyrer och oljor som lever upp till ständigt ökande miljökrav, utan att någonsin pruta på kravet att erbjuda ett effektivt träskydd.

Cuprinol ingår i AkzoNobel koncernen som har 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld.

Vi rankas återkommande som ledande inom hållbarhet i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.

I Sverige har AkzoNobel ca 3 000 anställda på ett 15-tal platser.

Läs mer om AkzoNobel, klicka här ›

Kulörer laddas…