Let’s go all out - 2016

Sarah Widman är kocken som sadlade om till steward och till slut landade i en mycket framgångsrik karriär som stylist, inredare och blomsterkreatör. Hennes vackra, skandinaviska inredningsstil har fått stor uppmärksamhet och du kan ta del av hennes arbete i både tv, inredningsmagasin och genom föreläsningar. Vi på Cuprinol älskar Sarahs miljöer och det är med glädje som vi kan presentera resultatet av vårt samarbete.

Vi gav Sarah en uteplats i stort behov av kärlek och fria händer att liva upp med färg, olja och lasyr. Resultatet blev två olika ”rum” som bygger på samma grund. En loungemiljö som blir ett extra vardagsrum utomhus och ett matrum som bjuder in till härliga middagar under varma sommarkvällar. I grundarbetet har trädäcket fått nytt liv genom en gråpigmenterad olja och en mörklaserad pergola skapar vacker inramning i de båda miljöerna. Även träväggen bakom har behandlats med en tonande fasadlasyr, som gör den mer beständig mot väderpåfrestningar.

cuprinol-lets-go-out-2015-sverige-02

Jag ville skapa två olika rum, just för att alla har olika önskemål om vad uteplatsen eller trädgården ska ha för funktion. Om man har tillräckligt med utrymme för att skapa flera rum på sin uteplats är det såklart jättehäftigt – annars får man fundera lite över huvudfunktionen, påpekar Sarah.

Hon tycker ofta att utemöbler kan vara både tråkiga, dyra och ha en lite tung känsla.

– Det är just det som är så kul med Cuprinol Dörr- & Fönsterfärg – du kan i princip måla om vad du vill och ställa ut! Det var precis det som slog mig när jag började fundera över hur jag skulle inreda miljöerna. Plötsligt hade jag inte samma begränsningar i vilka möbler jag skulle välja, berättar Sarah.

Hennes rekommendation för att skapa rumskänsla är just att förstärka känslan av golv, vägg eller tak. Ett stort trädäck går till exempel att olja eller lasera i olika kulörer. Då får det längre livslängd, blir skönare att gå på och ser mycket vackrare ut även när det regnar. Pergolan blir ett trevligt utetak, där du kan hänga ljuslyktor eller fläta in växter. I ett riktigt soligt läge kan du till och med skapa ett grönskande tak med humle eller kanske vindruvor? Alla hem har olika möjligheter och här hittar du massor av tips och inspiration. Ta chansen och skapa en helt unik uteplats i år.

Let's go all out!

cuprinol-lets-go-out-2015-sverige-03