Pergola

E N P E R G O L A BYGGS PÅ NÅGRA DAGAR OCH ANVÄNDS I MÅNGA ÅR

Genom att bygga en pergola kan du på ett mycket enkelt sätt skapa ett unikt uterum. Oavset om du bygger en fristående pergola eller konstruerar den som en förlängning av huset utgör den ett vackert trädgårdsinslag som ökar familjens möjligheter att vistas utomhus. Pergolan blir en naturlig samlingspunkt i trädgården – en rofylld och skuggig oas när eftermiddagssolen gassar eller en plats för trevligt umgänge under ljusa sommarkvällar.

cuprinol-pergola-sverige-07

Pergolan kan förses med trädäck eller byggas ovanpå en befintlig terrass.

För den som vill sätta en personlig prägel på sin pergola finns det många olika möjligheter. Ett alternativ är att täcka den med doftande jasmin, vintergrön murgröna eller fruktbärande vinrankor som förstärer den sinnliga och avslappnade atmosfären.

Om du behandlar din nya pergola – och de tillhörande loungemöblerna – med rätt utomhusfärg kan familjen njuta av den många år framöver.

SÅ BYGGER DU EN PERGOLA

Den här pergolan är enkel att bygga och har en liten lutning som gör att regnvattnet leds bort. På så sätt är den anpassad efter vårt svenska klimat. Det är ett konstruktivt sätt att skydda träet som, i kombination med rätt utomhusfärg, ser till att pergolan håller i många år.

cuprinol-pergola-sverige-03
cuprinol-pergola-sverige-04

Monteringsanvisning

cuprinol-pergola-sverige-06
cuprinol-pergola-sverige-08
Dörr- och fönsterfärg V

Vår Dörr- och fönsterfärg V har utsetts till bäst i test av Dansk Teknologisk Institut.

Testet visade att Cuprinol Dörr- och fönsterfärg V › ger utlovat slutresultat och har så goda blocking-egenskaper (klibb mellan målade ytor) att dörrar och fönster kan öppnas och stängas samma dag som de målas. Färgen lämpar sig också perfekt för trädgårdsmöbler.

cuprinol-pergola-sverige-05