STILSÄKER FASAD MED NY KULÖR

Fyra kulörförslag för en stilsäker fasad:
Vi har valt ut fyra snygga kulörer som passar de flesta träfasader. De kan också kombineras för effektfulla kontraster.

Kom ihåg:
På fasaden upplevs kulörer som starkare och ljusare än på kulörproverna på byggvaruhuset. Välj därför alltid generellt en lite mörkare och mer dämpad nyans av din favoritkulör.

Vårt mål är att dina träkonstruktioner ska få ett perfekt resultat som håller i många år. Därför är det ingen tillfällighet vilka beståndsdelar våra produkter består av.

 

Experterna i vårt labb strävar hela tiden efter att utveckla ny teknik, t.ex. den självrengörande sammansättningen i Cuprinol Täckfärg, men också efter att uppdatera våra många klassiska bästsäljare.

I det långa loppet är det naturen som sätter betyg på vårt arbete. Temperaturväxlingar från sträng kyla till intensiv värme, nederbörd, fukt, torka, alg och mögelsporer utsätter hela tiden våra produkter för hårda prövningar. Innan de hamnar i butikshyllan testas alla våra produkter under extrema väderförhållanden i bland annat Sverige, Norge och Alperna.

 

Om du är osäker på vilken träskyddsprodukt du ska välja, hur du uppnår det snyggaste och mest hållbara resultatet eller har andra frågor om oljning och målning så hittar du garanterat svaret hos oss.

 

Lycka till!

Kulörer laddas…